JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Thursday, January 5, 2012

Terima hadiah dari Aina Rahman.


Syukur Alhamdulillah.... Menang ga diblog Aina Rahman.

 Pemenang referral terbanyak :
Hadiahnya memang best....buat CK tersenyum sampai telinga.
- 1 set barangan make up,maskara & eyeliner (L'oreal Paris),make up brush set(7 pcs) 
- 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.

CK juga ada terima undangan dari Aina utk sesi make over percuma tapi yang ni CK tak dapat hadir. Dlm hati mmg nak sgt2 merasa sentuhan mekap dari tangan Aina Rahman sendiri tp CK dok Melaka dan Aina pulak kat KL.

Apapun....CK nak ucapkan terima kasih byk2 kepada Aina.

Sebelum ni CK ada juga terima hadiah hasil dari menang CGL kawan2 tapi maaf ye....tak sempat nak buat en3(alasan).Semangat nak join CGL mmg dah kelaut skg ni.Join pun CGL yg mudah2 aje(tak perlu byk syarat).
CK dah mula berjinak2 join CGL kat FB rasanya lebih mudah dan hadiah yg ditawarkan pun agak berbaloi.Kat FB baru sekali menang itupun cuma saguhati aje....peluang nak menang CGLdi Fb agak tipis sbb terlalu ramai yg join.Apapun kita kena mencuba dan kalau rezeki tak kemana.  

P/s-Kemana menghilang teman CGL sealiran dulu-sepinya pentas CGL tanpa kamu.

3 comments:

▪imie fatima▪ said...

salam,follow sini .tahniah,bestnya menang GA,jom nak menang telekung tak ? : Jom Menang Telekung Thaiyibah

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah..sonoknye dapat tu..

ajumohit said...

tahniah CK!!! leh make up2 hehehe