JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Saturday, November 12, 2011

Alhamdulillah...Menang lagi

Syukur Alhamdulillah....masih ada rezeki Cempaka kuning menang cgl yang kawan2 anjurkan.Sejak akhir2 ni memang agak sibuk sikit...apapun CK akan cuba join juga cgl yg mudah2 dan tak byk syarat.Jom kita tgk....antara kemenangan CK yang belum update:-

1) Menang 1st ga IlaVanilla.Hadiahnya pun CK dah terima,seutas rantai dan loket seperti banner dibawah.Tq Ila.

Result

2)Menang hadiah saguhati teka teki Diyana Ali.Hadiahnya adalah topup.... pun CK dah terima.Terima kasih ye Diyana.Result klik SINI

3)Menang Lucky Draw LCS.Ada 10 orang pemenang termasuk nama Cempaka kuning...hehehe.

Hadiahnya merupakan kalendar yang akan di letakkan gambar pemenang.Calendar ni dalam bentuk tag dan sticker.Memang kreatif Jiya ni.Sape2 yang berkenan bolehlah order di SINI.

4)Menang saguhati Giveaway Time!!!!!.Cabutan mengunakan random.

5)Menang 2nd Anniversary Ga by Lizahanum.Alhamdulillah...CK akan menerima sebuah buku amalan & Doa2 Makbul seperti gambar di bawah.Tq Liza...suka sgt2.
Full result-

5) Terbaru CK menang Ga voucher kfc by Nanakimie.Nak tahu result klik SINI.

Ha...ni dia voucher kfc special meal.Bila makan kfc ni nanti pastinya teringat kat Nana.Tq Nana.

Kemenangan yang ke 69,70,71.72 dan 73 dlm tahun 2011 

CK juga dah terima fm dari borneo Sabah dari mini ga Sabah.Maaf ye Anne,CK tak sempat nak upload gambar fm tu.
CK nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua penganjur ga ni,Semoga Allah akan melimpahkan rezeki kalian semua.Tahniah juga kepada semua pemenang.  

5 comments:

AkmaFaizal said...

Salam..lama dah tak datang golek2 kat sini.

Tahniah3...Rezeki memang melimpah ruahlah CK ni. Smoga tempiasnye kena kat saye sama..klau tak banyak.. skit pun ok. amin

nak ajak join ni plak
http://www.akmarwati.com/2011/11/giveaway-2nd-anniversary-by-mamarayyan.html

ajumohit said...

Tahniah CK!!! Patutla lama x update blog busy ye, byknya menang!!! Tahniah again!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah CK...kemenangan berdouble2 tuh!

Shiela Latif said...

Tahniah CK org rajin mmg tak rugi ;)

tiefazatie said...

tahniah sis!murah rezeki sis..