JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Sunday, October 16, 2011

UPDATE MENANG GA.

Photobucket

Assalamualaikum semua.

Korang(macam kasar aje bunyi) kawan2 ingat tak lagi banner ga kat atas tu.
Ga Siapa Top Referrer Fa?? ni sebenarnya dah lama tutup(31 mei 2011).
Resultnya baru aje keluar dan Alhamdulillah CK terpilih sebagai pemenang utama.
Dapat tahu mengenai result ni pun dari tuan blog ni sendiri.Terima kasih kpd
teman2 yg sudi letak nama CK sebagai referral. 
Tahniah juga kepada Zai Kulim,Wanzi dan Cute Mum.Terima kasih kpd penganjur Fantastic 
Ajane. 


Sebelum ni CK ada menang dalam Like Abazilah lucky draw.CK dapat tempat
kedua dan hadiahnya topup rm5.

No 13 tu milik CK


Dan CK juga menang 1st giveaway by Clara.Pemilihan guna random,ni kira nasib la.
Tgk no 97 tu milik CK.No peserta dah banyak maknanya join pun dah lewat la kan.


Dan yang terakhir... baru hari dapat update ialah
CK menang Ga TenkuNizam/Rakan klik 1 Malaysia.No 80 milik CK.


Kemenangan yang ke 62,63,64 dan 65 dlm tahun 2011

Hadiah yang telah di terima:

 Dari Ga Shawls industry(sehelai shawl dan duit raya rm5)


FM Praha Ceska Republika
Dari Ga Syikin Sayang(semua peserta dapat hadiah)
Terima kasih Syikin,CK suka hadiah fm ni.Mmg minat
kumpul fm dan bertambah lagi koleksi fm saya.


Dan yg terakhir.
Hadiah pengantung hp bentuk roti yg cute ni tak tahu dari siapa pengirimnya.

Moga lepas ni ada lagi rezeki CK menang CGL,walaupun join CGL sekadar
suka2 dan memenuhi waktu terluang tapi bila menang rasa best sgt.

4 comments:

ummi anum said...

Salam sis..
tahniah ya..banyak betul menang tu..

azie azian said...

tahniah...(:

miz ruha said...

tahniah,,,

Clara said...

Tak perasan akq ada update pasal nieh.. huhu..

Harap2 akq suka lah keychain tu..

^^