JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Tuesday, August 23, 2011

Alhamdulillah....menang Doa Giveaway.


Full result klik banner.

Alhamdulillah....Ada rezeki CK dalam ga yang dianjurkan oleh http://megahasz.blogspot.com/.
Terima kasih PU kerana sudi inform pasal kemenangan ni.


Pemenang hadiah saguhati akan menerima pelekat doa yang mengandungi 18 doa.
CK suka hadiah ni,bolehlah dijadikan amalan seharian kami sekeluarga.

Terima kasih....terima kasih byk2 pihak penganjur.
CK doakan semoga Allah melimpahkan rezeki kepada
sekeluarga.

Kemenangan yang ke 58 dalam tahun 2011.

Sejak bulan Ramadhan ni memang CK kurang join CGL...faham2
ajelah bulan bonus ni memang kita semua agak sibuk.Terima kasih kepada
rakan2 yang sudi tag...InsyaAllah CK akan join.

CK nak masukan juga en3 hadiah yang telah di terima:-

CK menang ga
Perrgggghh: Lizahanum Nak Bagi Surprise Gift  Dari JAKARTA & BANDUNG"
Dah lama juga terima...maaf ye Liza baru hari ni CK buat en3. 

Ni hadiahnya- mula2 CK hairan juga apa benda ni?  

Bila dah buka rupanya beg yang sgt comel dari Bandung.
Perrgggghh...memang seronok sgt,tak dpt pergi Bandung tapi dapat 
hadiah dari Bandung...kira okay la tu.

Dan CK juga dah terima 2 helai shawl dari 


Okay, tu saje....moga2 lepas ni ada lagi rezeki Cempaka Kuning dalam cgl
yang rakan2 anjurkan.Terima kasih kepada semua penganjur . 

5 comments:

ajumohit said...

Tahniah CK!!!! Rezki remdan ;)

AkmaFaizal said...

Tahniah3...walaupun tak banyak join, CK tetap gak ade rezeki. Beshnyeee..hehe :)

fieda said...

HAI KAK...rindu kat akak...

eITA said...

tahniah CK...byk menang...ziyta dah dapat hadiah tu....trime kasih ye..

Golden Rose said...

congrats...mmg lucky betul CK ye..Alhamdulillah rezeki dr ALLAH