JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Thursday, July 7, 2011

"MARK UP CC"


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Chomel Collection menjual pelbagai craft dari kain felt.Saya suka keychain yang terdapat disini
semuanya comel2 belaka...memang terbaekkk.

Sebenarnya saya tak pandai nak komen blog orang sbb blog sendiri pun selekoh maut.Syarat utk ga ni kena komen....saya komen juga dan harapan saya CC tak berkecil hati.
Blog CC ni dah okay tapi apa kata header blog tu kecilkan sikit.Follower tu lagi bagus kalau diletak di bahagian atas sebagai penghargaan kepada kawan2 yang follow blog kita.

Saya nak tag kepada semua yang singgah kat blog ni....jom la join.

Tarikh tutup penyertaan pada:
10 Ogos 2011

1 comment:

suria_indah said...

hye..tq join!..tq atas cadangan tuh..CC xkecik ati aihhh..suko ag adalah..itulah yg diharap2kan..hehehe...nantikan pengumuman pemenangnye k..jgn lupe check it out!