JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Thursday, July 28, 2011

Hadiah penghargaan 1st giveaway by Cempaka Kuning

Syukur Alhamdulillah.....Sis dah agak pulih sedikit dari sakit mata dan mmg tak sabar rasanya nak umumkan pemenang 1st giveaway by Cempaka kuning.
Penyertaan diluar jangkaan.Terima kasih kepada semua yang sudi join 1st giveaway by Cempaka Kuning.CK sgt hargai penyertaan anda semua.

Untuk pengumuman semua CK ada sediakan hadiah penghargaan 1st giveaway by Cempaka Kuning.
Hadiah yang akan di terima oleh follower ini  ialah cross stitch kartun hasil jahitan CK sendiri(dah siap frame).
Jom kita tengok siapakah follower yang bertuah itu.

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

Dengan rasminya CK nak umumkan hadiah penghargaan untuk 1st giveaway by Cempaka Kuning ialah
peserta pertama yang join ga ni.Check nama anda di SINI.
Tahniah CK nak ucapkan kepada peserta pertama kerana anda sememangnya bertuah.
 Ingin dinyatakan peserta ini juga layak dalam cabutan bertuah yang akan diumumkan dalam waktu terdekat ini.InsyaAllah...tungguuuuu.

Peserta pertama sila email detail anda kepada:

10 comments:

Lelord said...

cantiknya

tiefazatie said...

wah..cantik2..untung peserta pertama nie..tahniah!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah tuk fieda....

aNiM said...

tahniah kak fieda :)
wahh memang terrbaikk la hadiah ni.

fieda said...

alhamdulillah....rezeki pagi2 bukak blog arini...mekasih byk2 kak...saya terharu dan hargai sgt2 pemberian hasil tangan akak...

ummi anum said...

yang pasti saya bukan peserta pertama..tahniah kepada fieda ya..

Nisa' Azman said...

congrats kak fieda.. wah, lawa aa Ck wat, comel lak tue!!

Joel Leslie said...

tahniah kak fieda ! (: you deserve hadiah yang menarik ni :D

fa10 said...

comelnya....
tahniah fieda!

AkmaFaizal said...

Tahniah Fieda...beshnye dapat hadiah hebat tu. Cayalah..
Harap2 cabutan bertuah nnt, nombor bertuah Akma pun ade sangkut skali. Amin