JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Friday, June 10, 2011

Hadiah dah sampai.

Petang semalam van pos laju datang tapi dia cuma bagi surat yang tercatat item pecah.Barang tu kena collect kat pejabat pos laju Bachang.Mesti hadiah menang ga tapi dari siapa ye,dan dok fikir juga apa barang yang pecah tu.

Petang tadi CK dah pergi ambil barang tersebut,masih berbungkus cantik tapi bunyi barang kat dalam dah berderai.Dalam kereta juga CK buka....cantiknya tapi dah pecah.


Dalam kotak ada kad....dari ga:

Kepada Hazana,terima kasih banyak2 ye.Cantik sangat cenderahati ni dan CK sangat2 hargai.
2 item dalam kotak tu pecah...tak pe,mungkin bukan rezeki saya dan 2 lagi masih okay,saya akan simpan sebagai kenangan.  

7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam CK..tahniah!!cantik hadiah tue...

ariana's said...

la..siannya..pecah ye..sori ye sis..itu yg akak dah rasa..susah nak pos kalau bg barang kaca ni..lainkali kalau buat GA lg, tak berani dah nak bg barabg kaca, apa pun tahniah n sori ye sis:)

Cempaka Kuning said...

Ariana's....Tak pe la.Terima kasih ye sbb susah2 poskan hadiah tu.

aNiM said...

salam sis,

tahniah :)

saya pun aritu dapat kotak kunci.
tapi masa dapat tu dengar dah bunyi benda berderai kat dalam.
tapi takpe la.kotak kunci masih boleh guna.cuma takde kaca je.hihi.

ajumohit said...

hmmm tahniah CK...takpe rezeki jugak kan...tahniah...

QUEENPINK said...

salam..

sis ck...

untuk peserta giveaway ulang tahun pertama queenpink..


1)ANDA DIKEHENDAKI LENGKAPKAN DUA SYARAT LAGI UNTUK MENDAPAT FRIDGE MAGNET YANG MENARIK.
2)ANDA PERLU LIKE SATU PAUTAN LAGI IAITU MESTILAH LIKE PAGE INI
( http://www.facebook.com/NurArissaFesyenistaHijab )
3)LIKE gambar QUEENPINK http://www.facebook.com/photo.php?fbid=165454870184105&set=a.163679277028331.42839.1472231
38673945&type=1&ref=nf

Cik Rose Cute said...

Tahniah Ck...

Cantik...