JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Saturday, May 7, 2011

Rezeki di hari Ibu.

Syukur Alhamdulillah....Cempaka kuning menang hadiah kedua Yaya Azura 1st Giveaway.

Nak check full result klik banner.

Hadiah yang jadi milik CK ialah:-

Wah bestnya....Terima kasih ye Yaya,sis suka hadiah tu.Dengar2 lepas ni Yaya nak buat contest pulak.Pasti CK akan join.InsyaAllah.Tahniah kepada semua pemenang.

Dan
(Carta top 30 -----> top 15 for boys & top 15 for girls)


Adib yang no 17  berjaya tersenarai dalam Carta top 30 : Contest aksi si cilik berbasikal. Alhamdulillah..
CK tak menaruh harapan sangat boleh menang sebab carta top 30 ni hebat2 belaka.Tapi dah tersenarai dlm top 30 pun dikira okay dan CK happy sangat.Apa2 pun gudluck ye Adib.
Sekian sahaja untuk hari ini.hahaha.Moga2 lepas ni ada lagi rezeki CK.Terima kasih banyak2 kepada semua penganjur.

3 comments:

YAYA AZURA said...

sama-sama kasih ... dah siap pack dah..
tunggu org GD Express dtg ambik je nie.. hihi ..
kalau ambik hari nie, Insya Allah esok dah dapat ...

ajumohit said...

tahniah sis

aNiM said...

tahniah sis :)
dpt hadiah hari ibu :)

wahh..adib bakal berentap dgn nabil la ye.kekeke~
gudluck adib :)