JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Monday, May 16, 2011

Pengumuman

Hari ni CK baru tukar password blog CK daripada yahoo ke gmail.Sejak jumaat baru2 semua bloggerkan menghadapi masalah.Blog CK langsung tak boleh logout.Terpaksa tukar password guna pc lain.
Dah berjaya logout .Blog yang CK follow semua dah hilang.
Nanti CK akan pergi follow kamu semua semula ye.Kena ambil masa sikit sebab ramai CK kena follow balik.Harap kawan2 dan penganjur CGL bersabar tunggu kedatangan CK ye.

3 comments:

aNiM said...

la..kesiannya..
saya memang guna gmail masa register blogger dulu.takpe sis,sabar ye..

gudluck sis.pape info nanti saya jerit kat shout box tu eh.jangan risau :)

fieda said...

la...sian akak akhirnya kena tukar email...saya aritu masa dorang kecoh2 kata x blh guna yahoo cpt2 saya tukar tp tu la masalahnya plk blog yg kita follow semua ilang..pastu susah nk follow balik...

cempaka kuning said...

Anim & fieda.
Tu la...pening dibuatnya.Ye la fieda susah nak follow semula tapi sis akan cuba....