JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Tuesday, May 10, 2011

KEYCHAIN DARI CK.




Assalamualaikum.
Kepada 41 orang referral kesayanganku...kalau nak keychain kat atas tu sila hantar email anda kepada Norzie_hany@yahoo dgn segera.  
Check nama anda di SINI 

Kepada yang dah hantar details terima kasih byk2 dan hari isnin(18.4.2011) sis akan poskan keychain tu.Harap anda sudi terima pemberian yg tak seberapa dari CK.

18 comments:

Iza said...

Assalam...
Mak aii, byknya..
boleh buka kedai ni..

**::CIKNUURUL::** said...

salam kak,.dh dpt kan detail sy?,.klu blom dpt,gtau tau,.tkt xsmpai ke hape,.

Ummu Ukasyah said...

ASSALAMMUALAIKUM..
JOM JOIN...

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/ga-to-manis2madu-luckys-follower.html

QUEENPINK said...

Salam.

Saya dah hantar email..

ctnurkhijah said...

ct dah hantar email...

Golden Rose said...

dah email....thanks ya

aNiM said...

terima kasih sis norzie :)
keychain dh sampai.suka sgt ^_^

cempakakuning said...

Sama2 Anim.

Kpd yang dah email detail tunggu abg posmen dtg ye,CK dah poskan.

Masih ada 12 org lagi yang belum tuntut....cepat email ye.

FaRaLySsA said...

huhu...sis CK....
sy xdpt nk email...
email ckp add email sis CK xrecorgnized...xtau la nape..huhuhu
sy letak details kat sini ek...huhu

FARAH MUKHLISA BINTI HUSNI

JALAN TBK, KAMPUNG MARAS,
BATU RAKIT,
21020 KUALA TERENGGANU,
TERENGGANU DARUL IMAN...


tQ sis...i'll wait for the that cute key chain...^^

cempakakuning said...

okay...tq faralyssa.Sis akan cuba poskan secepat mungkin.

haiza aryani ilyas said...

dh smpai sis.. mekasih ea.. :)

rndu plak nk balik melake..huhu

myfara FLK said...

sis cempaka...mai tak dpt lg keychain..dah poskan ke???

myfara FLK said...

betul alamat tue,tp tang ejaan malaysia je salah...tak pe lah kite tunggu..

si gadis ungu said...

da dpt.!thx ye sis..♥♥♥

myfara FLK said...

akak,kiriman dah sampai...thank..dah buat sangkut kunci..

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said...

salam...kiriman dah sampai..tq yerr

Sidratul Muntaha said...

samam mcm kes fara..
email tak recognize
letak sini jerlah alamat
IDA RAHAYU YAHYA
DEPARTMENT OF MECHANICAL ENGINEERING
KOE,IIUM
PO BOX 10
50728 GOMBAK,SEL
012-2415873

unknown girlz said...

okep. dh email!
maaf lambat :)