JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Thursday, April 28, 2011

GA Header & Template Blogspot!

 
KLIK BANNER UNTUK JOIN.
 
Jom ramai kita join GA Header & Template Blogspot! yang dianjurkan oleh
http://www.alieff.com/
 
Referral CK -IZZATY HEDRY
 
 header / template blog impian korang:-
CK memang tak pandai buat header blog.Tengoklah blog saya ni simple sangat.Header impian CK,nak header berkaitan contest dan giveaway dan ada gambar bunga cempaka kuning.Ada sape2 yang boleh tolong buat?
Template pulak biarlah simple dan mesti berwarna kuning.
 
 2 sebab kenapa blog saya patut menjadi salah satu pemenang GA ni:-
 
1)Bila penganjur tgk blog saya ni kot2 la bersimpati dan bagi saya menang.
2)Template blog saya pun biasa2 aje.
 
Tarikh tutup penyertaan pada:
1 Jun 2011

2 comments:

Alieff said...

Thanks sangat2 sebab sudi join!
Alieff akan update maklumat GA kat blog nanti; rajin2 la berkunjung ke blog alieff yer!

Gud luck! :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

smoga berjaya jgak akk.!>.:)