JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Friday, April 15, 2011

first journey contest

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Terima kasih adik NANAKIMIE kerana sudi tag sis.

Jom ramai2 kita join first journey contest yang dianjurkan oleh

Sis nak tag:
Princess
Budak Kedah
Anum
Akie
Hezrina
Nor Asida
Et
Dan kpd semua kawan2 yang singgah kat blog ni.

Syarat untuk mendapat hadiah percuma

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun
2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok.

Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011




HADIAHNYA :
Tempat Pertama : RM 100.00 ( untuk tag yang paling tinggi )
Tempat Kedua   : RM   80.00 ( untuk tag yang kedua tinggi )
Tempat Ketiga   : RM   50.00 ( untuk tag yang ketiga tinggi)

DAN
3 hadiah saguhati

SeKiAn....

5 comments:

AkieZecky said...

thanks coz tag.. insyaallah sy akan buat..

ummi anum said...

thanks tag..anum dah buat!

nurulhuda said...

thnks tag :)

ain syafain said...

thankz tag yea :)

..m@m@ T0meLL.. said...

tq tag
contest ni kite dh join :)