JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Friday, March 25, 2011

First GA Crazy Collection


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai2 kita join First GA Crazy Collection yang dianjurkan oleh

Crazy Collection-Kalau nak tahu Cempaka memang suka sangat baca majalah mingguan wanita.Majalah mingguan wanita akan keluar seminggu 2 kali.Memang jarang sekali miss beli.....yang tukang beli tu hubby la.Minat ni dah jadi crazy collection....sayang tau,lepas baca terus simpan.Dah ada 2kotak dan 1 almari majalah ni dan mula simpan sejak tahun 2005.



Cempaka Tag:
Anim
Nazrul
Cik Azie

Tarikh tutup penyertaan pada:
30.4.2011

2 comments:

aNiM said...

tq tag saya :)
insya Allah nnt saya join ye..

mmg crazy collection ni..
dulu b4 kawen saya rajin collect mingguan wanita.siap cabut resepi yg kt tgh majalah tu.pastu binding jadi buku resepi pulak.hehe.

skrg dh x rajin bli.slalu tak sempat baca (alasan).hehe

GOOD LUCK YE ^_^

kakyong said...

wah,, banyak nya koleksi mingguan wanita cempakakuning.. kakyong masa kerja dulu memang tak pernah miss.. sejak 3 tahun ni memang dah takde beli... :(