JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Saturday, March 5, 2011

Aksi si Cilik Berbasikal

aksi cilik berbasikal


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai2 join contest Aksi Si Cilik Berbasikal yang dianjurkan oleh
 kakyong.com berganding bahu dengan syamilamohd.com.

Cempaka pertaruhkan gambar Muhamad Adib Fayyadh
Tarikh lahir-12.07.2008
Umur-2 tahun 7bln.


Basikal yang dihadiahkan oleh ayah Adib semasa hari jadinya yang ke 2 tahun.Masa nak belikan basikal ni bawa la si Adib sekali,bila dia tengok aje basikal ni terus aje dia naik...tak nak turun2 lagi.Ayah dia suruh pilih yang lain la....sebab warna pink tak sesuai untuk lelaki.Last2 ikut juga kemahuan dia.

Cempaka nak tag:
Cik Azie

Tarikh tutup penyertaan pada:
31.3.2011


banner kakyog's shoppe

HADIAH Contest ini terbahagi kepada :
  • pemenang bergambar – kategori anak lelaki & perempuan – 10 pemenang
  • cabutan bertuah – 4 pemenang

hadiah-hadiah adalah :
6 pemenang utama ( 3 lelaki + 3 perempuan)



4 hadiah saguhati (2 lelaki + 2 perempuan)
Hadiah Cabutan bertuah
  • 1 patern cross-stitch gambar sendiri tajaan Yati & Stitch untuk 1 orang pemenang bertuah
  • 2 sachet Sphyru Coffee dan 1 sachet susu kambing higoat untuk 3 orang pemenang bertuah tajaan Kakyong’s shoppe

2 comments:

kakyong said...

salam

kakyong dtg terjah...
amboi kan main lagi Adib.. siap berhelmet & spek itam lagi..

biru & pink.. okay ajer utk anak teruna..

kakyong dah semak semua.. semua okay.. dah lulus... gud luck ya..

SYaMiLa said...

salam..

ahmad pun suka warna pink..tp budak2 ni plg suka warna hijau...cam obses lak..vitagen pun nak kaler hijau...hik3...