JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Sunday, February 13, 2011

1st Contest Si Manja Mandi

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Cempaka nak join 1st Contest Si Manja Mandi yang dianjurkan oleh blog qaini88.Salah satu syarat contest ni kena upload gambar baby anda mandi(tak kira lah mandi sungai ke,laut ke,kat mana2 lah,asal kan mandi.
Puas Cempaka selongkar gambar Muhamad Adib mandi....cuma yang ada ni aje.Gambar ni ketika mandi di taman  buaya Melaka.Best juga tempat ni....sape2 yang dah sampai taman buaya boleh la bawa anak2 mandi dikolam pemainan ni.

Cempaka nak tag:
Cik Azie
Cil Qlah.


Nama baby-Muhamad Adib Fayyadh
Tarikh lahir-12.07.2008
lokasi mandi-Taman buaya Melaka.

Tarikh tutup penyertaan pada:
28.2.2011

1 comment:

ibu balqis said...

tq join contest si manja mandi... tp kan mcm tak cukup syarat laa... nak thu jgk umur adik adib nie..hehe... nanti dah letak,bg thu yeee... tq...