JANGAN LUPA KLIK YE...TQ

SAHABATKU

Saturday, January 15, 2011

GA 3rd blog besday

KLIK BANNER UTK JOIN

1. blog make-over 1 : 2@3 column + template background + header + footer banner + susunatur widget + watermark + signature

Cempaka nak join GA 3rd blog besday ni yang dianjurkan oleh kak yong.Kalau la ada rezeki cempaka menang,cempaka pilih hadiah no 1 seperti yang kat atas tu.Cempaka nak cantikkan blog kesayangan Cempaka iaitu Norziehandcraft.Blog tu tak berapa cantik sebab Cempaka baru lagi dalam bidang berblog ni.Blog cempaka kuning ni memang khas di ujudkan utk menyertai contest dan giveaway....macam ni pun boleh kot.Harap2 ada la luck Cempaka dengan giveaway yang dianjurkan oleh kak yong ni.

Tarikh tutup pada 11hb Feb 2011 

1 comment:

kakyong said...

salam cempaka..

kakyong dtg terjah... blog Norziehandcraft tu template nya tak mberi 1st impression ia adalah blog yg berkaitan kraf... ;)

gud luck ya.. tunggu apa kata juri...